Jump to content

Molim,za pomoć

cinkerhaha

Preporučene objave

Dobar dan,

molim Vas,da mi netko,odgovori,koliko dugo može trajati spor za naplatu tražbine,i ima li sudac,i sud kakve rokove vezano za dostavu tražene dokumentacije,kako bi se donijela odluka,a zašto tražim, da mi netko odgovori,ili uputi me šta da radim,evo razloga:

- 25. o1.2001.godine,Općinski sud,donosi Riješenje o Ovrsi nad tuženom RH-MORH,u korist tvrtke,

- slijedi Prigovor,

- parnica,vještačenje,ročište,i Presuda u korist tvrtke,naravno, sliejdi Žalba tužene(imaju i novaca i vremena), Županijskom sudu,koji Predmet vraća na ponovnu raspravu,

- dopunsko vještačenje,održava se ročište,i opet Presuda u korist tvrtke,i sad opet žalba tužene RH-Ministarstvo obrane,zastupano po Državnom odvjetništvu,

- Županijski sud u Zagrebu,potvrđuje Presudu,to bi bilo kao PRAVOMOĆNA PRESUDA...30.03.2007..godine. Napravim Ovršni prijedlog,Javni bilježnik,naravno,na temelju Ovršnog prijedloga ,Općinski sud da donese Presudu,da se izvrši prisilna naplata,e ne ide...navodno Sudac,koji vodi parnicu izdao Privremenu mjeru,da se ne može izvršiti isplata jer je tužena IZJAVILA REVIZIJU POSTUPKA,da se sačeka ODLUKA Vrhovnog suda,i naravno,efikasno i brzo,Vrhovni sud u ovom slučaju,poništava sve presude,daje naputak šta da se još uradi i,

- koncem veljače,2008. godine na Općinskom sudu u Zagrebu salušani svjedoci,i tužena RH-MORH-e,treba dostaviti dokument,za koji je svijedok na sudu tvrdio da postoji,a i tužitelju ide u prilog. Dakle od toga ročišta pa sve do polovine rujna,ove godine će spis stajati u kalendaru,sa povremenim slanjem kod suca koji bi opet vratio u kancel,sa novim rokom stajanja u kalendaru.

PITANJE,

dokle ovo može trajati,(i ima li rok,do kojeg se na zahtjev suda mora dostaviti traženi dokument,i šta ako ga ne dostave u tom roku?),jer sad kažu i nakon ove Odluke suda,može se stranka u postupku koja se smatra oštećenom opet žaliti, i sve opet iz početka. Zna li itko PRAVNI LIJEK,da se ova očito namjerna opstrukcija prekine,da se stvar završi i konačno i ja očistim sve repove koji se vuku punih devet godina.

Unaprijed hval!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija