Jump to content

Žalba - da ili ne

Ralf

Preporučene objave

Mene je kontrolor-revizor ulovio na relaciji Dugo Selo- Sesv.Kraljevec bez putničke karte. Ušavši u vagon revizor me zatražio putničku kartu. Ja sam mu rekao da je nemam i da mi naplati kartu za tu relaciju jer u tom vlaku nije bio kondukter tako da nisam mogao kupiti kartu od njega nego samo od kontrole. Trebao mi je naplatiti 15 kn + kartu od Dugog Sela do Sesveta (inače možeš kupiti kartu samo na rekaciji Dugo Selo - Sesvete a ne Dugo Selo - Sesv. Kraljevec--apsurd hž-a).

U ruci sam imao pokaz i nisam ga želio iskoristiti jer sam želio da mi naplati kartu od Dugog Sela do Sesveta. Na to me pitao revizor vidjevsi moj pokaz da li imam prikljucnu. Ja sam mu na to rekao da nemam al i da hocu da mi naplati kartu do Sesveta i da se ne obazire na pokaz jer se ne pozivam na njega. On mi je zatim istrgnuo pokaz iz ruke i poceo je pisati podatke s njega na papir. Totalno bahato i arogantno postupanje revizora (čiji sam broj iskaznice dobio) i još mi je prijetio on i zaštitari da im moram dati i osobnu iskaznicu. Ja to nisam htio jer znam ja njima nisam to dužan dati. Poslije je došao i policajac i uzeo mi osobne podatke.

Mene zanima da li da se žalim s obzirom na to koliko je to pametno uzimajući u obzir sudske troškove ako eventualno izgubim parnicu i ostale troskove koji idu uz to?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija