Jump to content

Prekoračenje brzine - žalba


anonimno

Preporučene objave

Dakle, uslikali su me multanovom pri brzini od 87 Km/h (tako kazu), dozvoljeno je bilo 60 km/h. U tom trenutku sam ja (po sjecanju jer ne znam gdje je tocno bila kamera) bas preticao jedan auto (isprekidana linija) i naravno da sam morao malo ubrzati. Sliku nisam vidio, samo mi je policajac pustio preko svog radija kolegu koji je "procitao" brzinu. Molim savijet za zalbu. Da li mi moraju pokazati da su me uslikali? Da li imam pravo ubrzati malo vise od dozvoljenog kada pretjecem nekoga (bilo bi logicno)? Any ideas? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što ste i da li ste što papirnato dobili?

ako niste, čekajte da stigne...

ako jeste, koristite se pravnim lijekom-prigovorom, nitko vam to ne može zabraniti.. u prigovoru ne pišete ništa posebno, ali o tome je toliko ovdje bilo govora, samo si malo dajte truda i pogledajte stare postove...

 

ne spominjite još i to pretjecanje, koliko god vama to logično izgledalo...

 

filmić postoji, slikica će se razviti...

 

(ako vas tješi, identičnu situaciju sam i ja imala jutros....na posao se ne smije kasniti... :-D jel? tako? )

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a di su ti stari postovi, koji god stariji jos od ovoga pogledam, opet se navodi pogledaj starije postove, i tako redom od jednog do drugog, i nigdje da neko posteno objasni. :-)

 

p.s. evo ja imam isti problem sa slikanjem, danas sam se vozio horvacanskom i vidio sam aparat na stalku sastrane, nazalost prekasno. vozio sam se nekih 75-80, mislim da je na horvacanskoj ogranicenje 40 ili 50. niko me nije zaustavio. nije bila kolona.

 

e sad ako mi neko moze rec neke stvari a da me nevraca na stare postove, jer ih ja nepronalazim(sto smo vec ustvrdili)

 

1) kolka ce mi doc kazna, ako dodje

2) ima li kakve veze ako je dupla traka, ja sam se vozio s lijeve strane a uredjaj je bio postavljen desno, odnosno mjeri li on obje trake ili samo jednu ovisno kako je postavljen-pa da se s time nadam da mene nije slikao

3) sta da ocekujem sada(sliku, papir), te za kolko dana

 

.... i tako imam jos pitanja al da vas ne gnjavim sa svima odjednom :-)

 

eto hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a di su ti stari postovi

 

na naslovnici, pa ispod popisa novih topica u forumu imas "posjeti forum". klikni tamo, pa kad ti otvori idi na prometno&prekrsajno pravo.

 

inace:

1-izmjerenu brzinu manju od 100km/h moraju umanjiti za 10 km/h pa prema tako dobivenoj brzini odredjuju kaznu. ako je do 10km/h vise od propisanog - 300kn, ako je 10-30 veca onda 500kn+bod i dalje ti (valjda) ne treba.

2-mjeri i slika obje trake bez problema. jedino ako su mu dva vozila na slici u manje-vise paralelnom polozaju, onda ne moze znati ciju brzinu je izmjerio.

3-vlasnik vozila dobije zahtjev da dostavi podatke o vozacu koji je dana tog i tog upravlajo vozilom. nisu previse azurni s tim, dolazi nakon 1-3 mj.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija