Jump to content

Krivo vrijeme prekrsaja


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav,

sinoc u 22 i 45 policajci su me kaznili zbog preticanja preko pune linije. Iako je sve to diskutabilno (nema nikakve linije na cesti, nije bilo preticanje nego obilazenje itd.) najvise mi u oko upada vrijeme na prekrsajnom nalogu - 10 i 30! Buduci da od 8 do 14 nisam uopce vozio automobil, a za to imam i mnostvo svjedoka, mislim da je to nabolja osnova za prigovor. Slazete li se? 10 i 30 je razlicito od 22 i 30, zar ne? Nalog nisam potpisao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radi se o gresci. Istina da bi policija trebala rutinski znati ispisivati prekrsajni nalog, ali i greska se moze ispraviti. Pogotovo ako je pored vremena od 10:30 pisalo "navecer".

 

Mozda je i istina da mnostvo svjedoka moze potvrditi da od 8 do 14 sati niste vozili automobil, dakle niste niti u naevdeno vrijeme. Ali, to ne iskljucuje da, zato sto su policajci pogrijesili, niste oko 22:30 odnosno 22:45 sati bili zateceni na mjestu kriticnog dogadjaja i da niste pocinili prekrsaj.

 

I konacno, policajci ne rade 24 sata dnevno. Lako se moze utvrditi u kojem su vremenu toga dana policajci radili. Mnogo lakse nego dokazivanje izvodjenjem iskaza svjedoka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija