Soto 0 Objavljeno u listopad 6, 2009 Podijeli Objavljeno u listopad 6, 2009 Prijatelj mi je bio u ratu od 2003 do 2005 i poceo se je ljeciti od PTSp-a 13.06 2007 i sve do sada sa tim da je bio na bolnickom ljecenju cijeli 5 mjesec.Prima opskrbninu i zanima ga dali je kasno za predavanje papira za invalidnost posto su mu rekli u nasem uredu da vise ne salju papire jer je zakasnio. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Kompa 81 objavljeno listopad 6, 2009 Podijeli objavljeno listopad 6, 2009 Zakasnio je ! Rok je bio do 31. 12. 2005. godine Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
igla91 0 objavljeno listopad 6, 2009 Podijeli objavljeno listopad 6, 2009 ima ljudi koji su poslije tog kora podnijeli i dobili HRVI,trebaš imati vezu Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
roda91 0 objavljeno listopad 6, 2009 Podijeli objavljeno listopad 6, 2009 Soto je napisao: Prijatelj mi je bio u ratu od 2003 do 2005 i poceo se je ljeciti od PTSp-a 13.06 2007 i sve do sada sa tim da je bio na bolnickom ljecenju cijeli 5 mjesec.Prima opskrbninu i zanima ga dali je kasno za predavanje papira za invalidnost posto su mu rekli u nasem uredu da vise ne salju papire jer je zakasnio. Pozdrav ! Po ovom tvom postu nemože se ništa zaključiti u ratu od 2003 do 2005 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
roda91 0 objavljeno listopad 6, 2009 Podijeli objavljeno listopad 6, 2009 igla91 je napisao: ima ljudi koji su poslije tog kora podnijeli i dobili HRVI,trebaš imati vezu Istina ima ali uz hrpu medicinske dokumentacij koja seže u devedesete i jake ratne puteve Što se tiče veza :puko flax : trebao je i prije manje bi imali problema istinjski HB . Otvorimo oči i uprimo prstom u one koji koriste " povlastice " a nisu ih zaslužili Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Plemeniti 0 objavljeno listopad 6, 2009 Podijeli objavljeno listopad 6, 2009 Soto je napisao: Prijatelj mi je bio u ratu od 2003 do 2005 i poceo se je ljeciti od PTSp-a 13.06 2007 i sve do sada sa tim da je bio na bolnickom ljecenju cijeli 5 mjesec.Prima opskrbninu i zanima ga dali je kasno za predavanje papira za invalidnost posto su mu rekli u nasem uredu da vise ne salju papire jer je zakasnio. Ukoliko je bio u ratu za razdoblje koje Vi navodite vjerojatno se radi o oboljenju ili traumi zadobivenoj u "mirovnoj" misiji pa bi tebalo prvenstveno provjeriti da li RH ima ratificiran ugovor sa navedenom državom u smislu priznavanja invaliditeta na osnovi iste bolesti... U RH na temelju navedenog "ratnog" razdoblja nemože ostvariti niti pokrenuti bilo kakav postupak u smislu priznavanja prava za ostvarivanje invalidske mirovine prema ZOPHB Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
dsemovca 0 objavljeno listopad 7, 2009 Podijeli objavljeno listopad 7, 2009 igla91 je napisao: ima ljudi koji su poslije tog kora podnijeli i dobili HRVI,trebaš imati vezu --- samo temeljem bolesti, teško ili skoro nemoguće --- Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zeljkoda 0 objavljeno listopad 7, 2009 Podijeli objavljeno listopad 7, 2009 Ako je gospodin bio u mirovnoj misiji potpisao je ugovor i policu životnog osiguranja,to ide preko MORH-a,s tim da može dokazat da je bolest nastala tamo,gdje je bio,MORH mu priznaje pravo HVI,a za HRVI,bojim se da naše zakonodavstvo ne poznaje to van domovinskog rata,znam kad sam bio u mirovnoj misiji,doktor mu mora napisat,ako nije kasno da je bolest nastala na radu,kao i svaka druga bolest ili povrijeda,mora imat liječničku dokumentaciju od psihijatra,a ovako svi smo mi pod stresom,pa bi svi mogli tražit ptsp,rok od 2003-2005,nemoguće da je bio 2g u mirovnoj misiji,mogao je biti dva roka od 6mj,ili nešto sl,2g nitko nije bio u mirovnoj misiji, Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.