rott objavljeno: 4. siječanj 2010. Dijeli objavljeno: 4. siječanj 2010. dali imamo pravo na dividendu od 2008 godine u fondu hb ako smo prodali udjele u 08.mjesecu iste godine ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plemeniti odgovoreno: 5. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2010. Ne! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 5. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2010. Poštovanje društvo,..zanima me dali je nekome jasno kako se može desiti da netko 2009 god. proda svoje udijele u 5 mj. sve ,dobio novac u 7.mj a prije dva dana dobio obavijest iz FHB-a da posjeduje isti broj udijela koliko je imao i sve prodao,danas je čak i dividendu dobio ,9,5 udijela 270 kn,i to mi je nešto puno.Navodno iz FINE zvali fond i rekli da mu je to drugi dio udijela. Tri mjeseca proveo u ratu.Nešto mi tu nije jasno,ako nešto znate-javite...POZDRAV svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plemeniti odgovoreno: 5. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 5. siječanj 2010. Greška,ukoliko su točni vaši navodi....samo oprezno s trošenjem i "ponovom" prodajom jer će biti vračanja ukoliko do istog dođe,-vjerujte mi!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 6. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2010. a možda je bilo u pitanju torbarenje Dečak hoče osnovati svoj fond i kao povuči 300.000 branitelja iz Fonda HB radi legaliziranja torbarenja. tako je izjavio ministar. ako su u pitanju torbarene dionice nije mogla biti provedena kupoprodaja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 6. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2010. Nemam pojma kako je to moguće,uredno je prodao u Fini 2009 godine,sada isplata dividende , navodno provijerili u FHB-a i odmah ga upitali dali bi prodavao ili će si ostaviti udijele.Za točnost rečenoga vijerujem jer sam mu pomogao oko prodaje"uputio ga na način kako ide"vidjeo sam prodaju i isplatu,kao i sada da je dobio ponovno izviještaj iz FHB-a da posijeduje isti broj udijela... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mimin odgovoreno: 7. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2010. i moj suprug je dobija obavijest iz splitske o udijelima a prodali smo ih i isplacene u 10 mj samo sada ih je za 6 udijela vise nego u prijasnjem obracunu.znaci da bi mogli dobiti dividendu jer imamo ovih 6 udijela Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.