Jump to content

Ogreban auto na parkiralistu?!


anonimno

Preporučene objave

Ulazeci na parkiraliste u kojem su se odvijali radovi ugledala sam slobodno mjesto te s straznjom stranom auta sal ulazila kako bih se uparkirala, medjutim buduci da imam visoki straznji dio auta, dogodio se mrtvi kut u kojem nisam vidili da je na tom mjestu parkiran motor, ulazeci otraga motor sam samo dotakla i on se skinuo s zastitnih nogica i pao na susjedni auto gdje da je pritom ogrebao odnosno par ogrebotina na desnoj strani. izasla sam iz auta da vidim sto je, pokusala sam dignuti motor no nije mi uspjeo bio je pretezak! Znam da je moja krivnja, nije bilo stvarno namjerno no zanima me dali sam stvarno ja kriva, zasto je motor bio parkiran tako blizu automobila, mogao je pasti i bez mene, pazite nisam nikoga udarila, dotaknula sam samo lagano motor i on je pao. Sto napravit, ovim putem ispricavam se vlasniku automobila, vozacima motora da ne parkiraju blizu auta, barem oni mogu parkirat gdje hoce a ne zauzimat cijelo mjesto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo kažete da ste ugledali slobodno mjesto, a potom da je tamo bio motor koji vi niste primijetili. Svašta! Prigovarate da je motor bio parkiran preblizu automobila, a zatim opet iznosite da ne trebaju zauzimati cijelo parkirno mjesto!?! Draga gospođo, naravno da ste Vi KRIVI, jer ste očito srušili motor koji je prouzročio štetu na drugome vozilu. Da nije bilo Vašeg "stručnog" parkiranja i još "stručnijeg" zapažanja slobodnog parkirnog mjesta, vjerujte, motor se ne bi sam srušio. Nadam se da Vas je netko vidio i zapisao podatke Vašega vozila. Jer, priznajte, ne biste voljeli da je bilo obratno i da je netko na takav način oštetio vaše vozilo. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm, prijavit za sto, auto nisam udarila, uostalo motor je bio preblizu automobila, uostalom sto ako je motor pao i bez mene!Ja motor nisam srusila tako sto sam ga gurnula nego dotakla a buduci da je motor nestabila i lagan pada, nije li to upravo razlog da se ne parkira uz automobil, ne opravdam sebe ali smatram da sam u nekim crtama u pravu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm, prijavit za sto

 

dakle... kud ste se na licu mjesta ponjeli kukavicki i necasno i ostetili ljude, tud jos osjecate potrebu praviti budalu od sebe ovakvim pitanjima!?

prijaviti za izazivanje prometne nezgode (600kn) i napustanje lica mjesta prije nego sto ste ostecenima ostavili svoje podatke (min 1000kn, 3 mj. vozacke i ne znam koliko bodova) eto za sto se trebate prijaviti! a poslje se mozete jos prijaviti i na ispovjed (tri zdravomarije i dva ocenasa)...

idite na policiju i kazite sto ste napravili, usput dodajte da se javljate jer ste ostavili papiric sa svojim podacima vlasniku tog automobila pod brisacem, ali da vam se nije javio, pa ga sad ne mozete naci i ako to ucinite prije nego policija nadje vas, nece vas teretiti za napustanje lica mjesta, a ako vas i terete, sud ce vas osoloboditi jer ce vam vjerovati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jedino ako me netko nije vidio i prijavio! Za koliko obicno stize prijava?

 

dok nešto ne dobijete, nećete ni znati da li vas je netko vidio i prijavio...a ako (i kada) dobijete, znat će te i zašto je stiglo...

 

ne razmišljate uopće na pravilan način oko toga tko je kriv...

i ne možete svoju odgovornost ukloniti traženjem odgovornosti drugoga..

da nije prva domina gurnuta, ni ostale ne bi pale...

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
uostalo motor je bio preblizu automobila, uostalom sto ako je motor pao i bez mene!Ja motor nisam srusila tako sto sam ga gurnula nego dotakla a buduci da je motor nestabila i lagan pada

Dojma sam da je dotična gospođa prometni stručnjak.

Motor je bio preblizu automobila (da li postoji propisana udaljenost MOTORA od automobila?)

Očito je da motor nije pao bez Vas nego je pao u trenutku kad ste ga Vi "dotaknuli".

Motor je nestabilan i lagano pada? Nisam svjedočio niti jednom samostalnom padu motora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija