Jump to content

Alkohol


anonimno

Preporučene objave

A da li se uopće isplati žaliti ako sam potpisao zapisnik?

 

ovisi o tome sto zelis postici zalbom. ako je to oslobadjajuca, onda mislim da zalba nema smisla, a ako planiras kalkulirati sa bodovima ili odgadjati neizbjezno onda bi jedan prigovor usmjeren iskljucivo na vrstu&visinu kazne posluzio svrsi...

sve drugo ne samo da gotovo sigurno nece proci nego jos i predstavlja mogucnost izricanja vise kazne od one koja ce biti izrecena nalogom, podize troskove koje si duzan podmiriti i podrazumijeva pravljenje budale od sebe pred prekrsajnom sutkinjom...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a pazi sad ovo, dobijes poziv za sud, odes tamo i prvo ti je pitanje jesi li kriv, a to te ne pita neka koja tamo sjedi greskom vec fakultetski obrazovana zena koja ispred sebe ima zapisnik sa ocitanom koncentracijom i tvojim potpisom dolje desno.

i hajde mi molim te kazi sto ces reci u takvoj situaciji, kako ces to objasniti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa recimo pokušat muljat sa pozivima kao prvo i onda na kraju jednom moram primiti poziv pa i dok ga primim poštom zatražit da ne mogu taj dan zbog..... e pa ili če po mojem mišljenju odgodit ili će reći to što ima bez moje nazočnosti. A nisam 100% siguran da sam negi pročito da me po nekom pravilu ne bi smjela/o izricat kaznu bez moje prisutnosti zar ne??

pa sljedi prigovor na to....i mislim da će 2 godine proč

Jesam li nešto u pravu ili nisam baš ništa?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A nisam 100% siguran da sam negi pročito da me po nekom pravilu ne bi smjela/o izricat kaznu bez moje prisutnosti zar ne??

 

moze bez tvog ispitivanja ako nije nuzno i ako je ocito da odugovlacis. a ti onda pises zalbu u kojoj urlas kako ti je povrijedjeno pravo na obranu, da ovo nije inkvizicija i da ponesto o svemu tome pise i u ustavu. a onda vps to odbaci jer nisi naveo o kojoj si to spornoj okolnosti imao stogod pametno za reci, a da ti nije pruzena mogucnost i zasto bi to sto si imao za reci utjecalo na odluku 1stupanjskog.

 

mogu to, a mogu i nakon nepodizanja/neodazivanja na poziv poslati policiju da ti ga uruci/da te privede.

 

a moze i zastara uz sve navedeno....

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zakonom je zabranjeno voziti automobil ako ste pili alkohol. Što kažete na to da više ne vozite ako ste pili. U vašem slučaju ne možemo vas čak ni poduprijeti vezano za odredbu od 0.05 mg u krvi. jel vi ste imali malo više. Prema tome, pošto ste očito krivi, izvolite snosite posljedice vašega ponašanja.

A kolegama savjetujem da ne dijele takve savjete kojima bi se izigrao pravosudni sistem. . Nek si uzme odvjetnika pa neka se žale... i odugovlače postupak koliko hoće..

Ova stranica nije zamišljena da bi se takvima dijelili besplatni pravni savjeti.. naravno da i potencijalno krivi imaju svoja prava... al ovdje se očito radi i manipuliranju i izbjegavanju odgovornosti..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija