tk46223 objavljeno: 25. siječanj 2010. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2010. Molim novu skriptu za DSI, VSS i ako netko ima posebni dio protokol, također molim neka pitanja? I skriptu EU! e-mail je tk46223@gmail.com Unaprijed puno puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivana-ivanis odgovoreno: 26. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2010. Molim Vas i meni skriptu za DSI-opci dio VSS. Unaprijed hvala!!!! ivana.ivanis.dsi@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ssdd odgovoreno: 26. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2010. Moli vas ako ste dobili novu skriptu da je proslijedite na jednakost666@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bjonikel odgovoreno: 29. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2010. Lijepo bih molio, ako netko ima novu skriptu za državni.Jako je hitno, trebao sam dobiti skriptu la ju je kolega dao nekom drugom. Molim vas ako netko ima, jako je hitno. Hvala bjonikel@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
majaa25 odgovoreno: 30. siječanj 2010. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2010. Eto uskoro ce i na mene red da pristupim dsiu, bila neki dan na seminaru pa sad malo citam vasa iskustva.. Molila ni da i meni proslijedite novu skriptu za polaganje, ja sada kod sebe imam samo biljeske sa seminara i naravno zakone.. Hvala vam, iskustva naravno slijede.. moj mail majaa25@gmail.com hvala i sretno vam svima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.