akinjo objavljeno: 26. siječanj 2010. objavljeno: 26. siječanj 2010. pozdrav ekipa! vozim dostavno vozilo svaki dan i prolazim istim putem po 2-3 puta dnevno. zaustavila me policija na jednom ugibalištu bezbroj puta tim putem di prolazim i uvijek je sve bilo u redu sve do jednog dana dok nije me nije štopao neki mladi policajac i govori mi da nisam propisno vezan. pojas sam uvijek držao ispod ramena ,a ne na ramenu. svaki put kad su me zaustavili govorili su da je sve u redu da mogu dalje vozit osim njega. tako mi je napisa i u kazni da nepropisno imam vezan pojas. šta ću ja sad napisati u prigovoru u vezi toga??? molim vas pomoć,zahvaljujem Citiraj
petpetica odgovoreno: 27. siječanj 2010. odgovoreno: 27. siječanj 2010. Policajac je zakonito postupio. Vozač je dužan koristiti pojas na način na koji je odredio proizvođač vozila. Današnji sigurnosni pojasevi "u tri točke" se opasuju poviše ramena. Ukoliko posjedujete neki drugi sigurnosni pojas koji se koristi ispod ramena, priložite upute za korištenje i sud će vas sigurno osloboditi odgovornosti. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.