vexter objavljeno: 8. veljača 2010. Dijeli objavljeno: 8. veljača 2010. Prilikom predavanja raznih molbi za državljanstvo i ostale papirologije na hrvatskim ambasadama u svijetu, plaća se konzularna pristojba. Taj dio mi je jasan. Ono što me zanima je kako i po kojoj tarifi se određuju te konzularne pristojbe? Nakon pola sata googlanja još nemam odgovora. Ima li negdje nekakav "cjenik"? Bilo bi lijepo znati da li moram štedjeti još pola godine prije nego krenem u još jednu birokratsku akciju! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikoleta odgovoreno: 9. veljača 2010. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2010. Zakon o upravnim pristojbama i Tarifa upravnih pristojbi koja je njegov sastavni dio.Zakon je objavljen u N.N. br:8/96 i ima puno izmjena a posljednja je u N.N. br:60/2008.g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikoleta odgovoreno: 9. veljača 2010. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2010. Zakon o upravnim pristojbama i Tarifa upravnih pristojbi koja je njegov sastavni dio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vexter odgovoreno: 11. veljača 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2010. Puno hvala! Eto, sad kad znam što moram tražiti, Google je odmah dao rezultate. Ako još nekom bude zatrebalo, ovdje je pročišćeni tekst zakona. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.