Jump to content

test na cocain i opijum pozitivan.


maramica

Preporučene objave

Poz svima ponovo, mozete li mi reci kako da rjesim problem na sudu. Ovako dobio sam poziv na prekrsajni, glavana tema je oko toga sto sam "odbio" vadenje krvi. Kao 1. nisam odbio, nego sam pitao policajca "zasto bi vadio krv ako se sad idem testrati?", on nije na to nista rekao te valjda podcrtao to da obijam vadenje krvi. Nakon testa sa slinom, rezultati su bili da u slini imam THC, Cocain i opijum. Nisam smrkao cocain niti sam se fiksao nekim opijumom. Odma sam podrazio na netu te zakljucio da mi je to od tableta "Coldrex" i "Pholcodin". Sad imam zakazan sud gjde ce biti pozvan taj policajac i on ce reci jel mi objasnio. Rekao sam sudkinji da je to od tabletna, no ona nije to nikad cula -_-. Malo je u svom svjetu te ima vrlo povrsno misljenje o svijetu... Mislio sam otici kod svoje doktorice, po recpet... Mislim nemam pojma sta da sad radim -_-. Kako da dokazem da nisam vukao cocain i neznam sta s tim opijumom? Molim vas pomozite mi...

 

Hvala svima unaprjed.

P.S totalno su nesposobni kad je u pitanju komunikacija s ljudima, nisu mi ni objasnili kad sam pitao "sta znaci ovi rezultati na testu?" ono coc,thc,opij -_-. Ladno su me odjebali, kao sve je to ok -_-.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija