bebica objavljeno: 12. veljača 2010. Dijeli objavljeno: 12. veljača 2010. http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503336076&forum=4 moje pitanje glasi, kako da ja sada dokažem da ja taj ugovor o polici dopunskog zdravstvenog osiguranja kao i odgovarajuću iskaznicu nemam niti sam tu istu ikada primila. molim vas za odgovor! Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 12. veljača 2010. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2010. Ma nema nikakve greške u HZZO i nećeš moći pobiti činjenicu da je ugovor sklopljen (u trenutku prihvata ponude), no nitko ti ne osporava pravo da probaš......... to će rezultirati samo s većim troškovima postupka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bebica odgovoreno: 14. veljača 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 14. veljača 2010. znači, ugovor je sklopljen i bez obzira sto ja to nikad nisam primila ni upotrijebila, duzna sam podmirit taj dug???? pa to nije u redu, kao da oni tamo ne mogu pogriješit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.