Jump to content

Osigurati sina preko treće osobe


MamaTataIJa

Preporučene objave

Pošovani!

 

Rastao sam se 2007g. imam sina od 4.5g i htio bi ga aposolutno zaštititi u sl. da se meni nešto dogodi.

Nime sudskom odlukom sin je pripao maici samo što več dvije godine živi samnom. Umeđuvremenu kupio sam zemljište nekakvi 885m2 koje prelazi u građevinsko i tu se prića zaoštrava, ja sam odlučio cijelokupnu omovinu oporućiti na svog Šefa (Prijatelja) jer mojima neide najbolje i jedino njemu vjerujem koliko se netkom može vjerovati i on je jedina garancija da neće doći u pitanje egzistencuja mog jedinca.

E sad pitanje može li moja bivša nevjenčana supruga srušiti

moju posljednju volju pred sudom i tražiti da djete po pravu nasljedi moju imovinu a ona do njegove 18g kao njegov skrbnik "čuva" to za njega.(od te pomisli mi je zlo jer ako bi tako bilo nebi ostalo ništa). Inače sposobna je ućiniti svakakve vratolomije. Knpr. strpati me u zatvor Jer sam joj pretio pišoljem na naranđaste metke kalibra 0,6mm, i to samo da bi produžila nadzor jer se bojala negativne ocijene a predala je papir za stan kao samohrana majka. Tko da me je frka,šta reč i na hladno pušem.

 

pls! help! :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

 

Vi nikako Vašu imovinu ne prepisujte na šefa , jer će tek tada Vaš sin ostati kratkih rukava . Vašu imovinu možete prepisati na sina darovnim ugovorom u kojemu možete za sebe zadržati pravo korištenja do smrti ,tako da Vaša supruga i da postane skrbnik ne može ništa , a o svemu dijete odlučuje kada navrši 18.g..Inače skrbnik nema pravo otuđivanja djetetove imovine . Vi ćete zadržati pravo korištenja do kraja života . Šefa zaboravite ako volite sina .

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija