iva2000 objavljeno: 15. veljača 2010. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2010. imala bih 2 pitanja: 1. ukoliko na sebi imam opterećenje poreza za kuću za odmor, a s druge strane trebala bih dobiti povrat poreza. je li moguće prebiti razliku i uplatiti ostatak poreza za kuću? 2. radila sam cijelu godinu te je zadnja plaća (za 12.mj.) isplaćena umanjena zbog teške situacije u firmi. od ostalog sam jedino imala 2 liječnička računa te mi po izračunu u onoj exelici ispalo da bih ja još morala platiti poreza?! je li to moguće? hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ultra odgovoreno: 15. veljača 2010. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2010. 1. Ukoliko imate pravo na povrat više uplaćenog poreza na dohodak a s druge strane imate neizmirenih poreznih obveza koje se vode na Vaše ime u evidencijskom sustavu Porezne uprave, Porezna će Vam automatski najprije zatvoriti te dugove a ostatak poreza vratiti. 2. Da,moguće je.Ali svakako još jednom provjerite izračun i pogledajte da li ste dobro unijeli osobni odbitak (prilog UPO) u DOH obrascu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.