Jump to content

regersni zahtjev od osiguranja


marijuss

Preporučene objave

Dobio sam rješenje od suda u kojem piše:Općinski građanski sud u Zagrebu rješio je I Poziva se Marko Marić da kao nasljednik tuženika preuzme postupak u ovoj pravnoj stvari,a koji je zbog smrti tuženika,prekinut.

U obrazloženju piše da su uvidom kod javnog bilježnika pronašli da sam ja nasljednik i još piše da je postupak bio prekinut prije godinu dana.

Na kraju piše:Budući da nasljednik nije dosad preuzeo ovaj parnični postupak,to ga je sud na prijedlog tužitelja pozvao ovim rješenjem da to učini.

 

Zvao sam osiguranje da vidim o čemu je riječ,ukratko moj otac je skrivio nesreću pod utjecajem alkohola 1998.Pravnica tamo mi govori da se ne moram bojat da ću ja morati to platiti jer se regreesni zahtjev kao otpisuje u slučaju da je tuženik preminuo(u ovom slučaju moj otac je preminuo prije godinu i pol).I onda da ja sudu napišem da preuzimam postupak u ovoj pravnoj stvari i onda oni prekidaju tužbu.Pošto je cifra dosta visoka strah me da ne bi ja potpisao to da preuzimam postupak,a oni onda mene tužili za tu cifru.Molim za savjet kako postupiti,da li podnositi žalbu protiv tog rješenja ili ništa ne činiti ili vjerovati pravnici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija