Jump to content

pitanje ta moderatora


mg0901

Preporučene objave

Zex je napisao:

Ako mislite na ovu TEMU., tamo je gdje ste ju i ostavili.

 

Sve vaše ranije teme možete lako pronaći tako da pogledate u vlastiti profil.

 

Pozdrav!

 

ne..znate vi ovdje jako dobro o kojoj je temi riječ..ta je tema postavljena prije nekoliko dana i u zadnja dva do tri dana je automatski izbrisana....zašto....očito nekoga štitite ovdje....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

DAJA007 je napisao:

nitko tu nikoga ne štiti.ne znam o čemu ste pisali i ne optužujem Vas za ništa ali Vašu temu mogao je ukloniti sam administrator Legalisa ukoliko ste možda vrijeđali ili klevetali nekoga svojim izjavama.

 

Ne ..ne slažem se s vama..u bilo koem segmentu.Činjenica jest da je se radilo o prevari poreza i muljanju računa od jedne firme...Očito je da je se baš ta firma prepoznala na ovom djelu foruma pa je od moderatora tražila da skine tu anketu..ILI SE OSOBNO POZNAJU JAKO DOBRO PA JE I SAM MODERATOR prepoznao tu osobu ili firmu.Nikakvog..ponavljam vrjeđanja nije bilo...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

svi forumi imaju takvo pravilo.NE SMIJU SE PISATI KLEVETE KOJE MOGU NAŠTETITI POSLOVANJU PODUZEĆA.slažem se sa Vama da u lijepoj našoj ima puno poduzeća sa sličnim djelima,al to se ne rješava na forumima.

za primjer:pratila sam postove na jednom drugom forumu.svašta se pisalo o jednom poduzeću .prije nekoliko dana administrator je OBRISAO 10-ak POSTOVA JER SU PISALI O poslovima koje obavlja ta firma,o nelegalnosti,prevarama itd.

hoću Vam reči da ste u tom postu vjerovatno napisali nešto što je administrator procijenio kao nekorektno ponašanje na forumu i s toga Vam je uklonio post.

probajte ponovo napisati takav post ali DISKRETNIM OPISOM SITUACIJE

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija