Jump to content

otkaz na probnom radu u sudu


odrljin

Preporučene objave

Gospodo molim da mi prokomentirate ovakvu situaciju.

 

Naime zaposlen sam temeljem natječaja i to sa pravom prednosti pri zapošljavanju u sudu i predsjednik suda i sva ekipa je ljuta na mene jer nisu uspjeli uvaliti osobu za koju su i sve pripremali. Nažalost imam probni rok od 60 dana i polako osjećam da se priprema da ću dobiti obavijest da nisam zadovoljio na probnom roku.

Ukoliko se to dogodi neću se moći prijaviti na biro i što je najvažnije neću se moći natjecati za kasnije prema ostalim državnim institucijama čak 4 godine od dana odluke o nezadovoljavanju na probnom roku jer nisam zadovoljio na probnom radu u državnoj službi.

 

Recite mi svoje mišljenje da u trenutku uručenja obavijesti o nezadovoljavanju na probnom radu, istog dana ja njima uručim izvaredni otkaz ugovora o radu.

 

Molim da se obavezno fokusirate samo dali tim činom ja sam pred zakonom rješio problem da nisam zadovoljio na probnom radu jer mi je samo to bitno i nažalost mnogo nas ovisi o tom probnom roku ako smo došli na način da nas je drugostupanjska odluka državnog odbora za službu stavila da radimo na poslu i samim time smo stekli „neprijatelja“ u šefu ustanove u kojo radimo i kojoj nije prošao njegov kandidat i koji kasnije odlučuje o našoj sudbini na probnom roku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija