Jump to content

prolazak kroz crveno


ivan_1602

Preporučene objave

molim za pomoć, stvar je u tome što na semaforu nije radilo žuto svijetlo, znači bilo je zeleno, treptavo zeleno i odjednom je prebacilo na crveno,znaći nije bilo žutog treptavog svijetla,a stvar je što kobre nisu uopće bili u toj ulici u kojoj sam ja, nego su tek ušli u ulicu koja siječe ulicu kojom sam se ja kretao, a samim time su od semafora bili udaljeni kojih 100-ak metara, ja sam rekao policajcu da semafor nije radio ispravno,tj da nije bilo žutog svijetla,što nažalost trenutno ne mogu dokazati jer je semafor u međuvremenu popravljen, a on je meni odbrusio kao pa imaš drugi semafor zašto nisam gledao na drugi! proslo je od tada evo nekih 20-ak dana i poslali dopis i 2 uplatnice,jedna na 2000 kn i jedna na 110 kn,te oduzimanje vozačke na 3 mjeseca. ja to nemam odakle platiti, student sam. i da, što se tiče same isporuke pisma, ja to pismo nisam dobio na ruke, niti je itko iz obitelji potpisao, znaći bilo je u sandučiću, i ja mogu tvrditi da ja to pismo uopće nisam ni dobio!

unaprijed hvala na pomoći!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad ste tako samouvjereni bacite pismo u smeće.

 

Čeka vas besplatan apartman u pritvorskoj jedinici policije čekajući sudsku raspravu radi upravljanja pod zabranom.

 

Prekršajni zakon omogućava ostavljanje pošiljke na mjestu gdje se uobičajno ostavlja pošta.

 

Ispravnost prometnih svjetala i pozicija policije sa koje se vidi to prometno svjetlo su preduvjeti za osuđujuću presudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hehe pa nemoj odmah tako, nisam ja samouvjeren niti išta tako, pitam samo jer neznam kakav je zakon i zato trazim savjet i pomoc od drugih koji su imali takvih situacija ili koji su upoznati sa zakonom, znam da si prije takvu ajmo reći važnu poštu dobivao na ruke znaći morao si potpisati pri preuzeću, al izgleda da vise nije tako :D

a iskreno se nadam da to je činjenica gdje se nalazio policijski automobil za oslobađajuću presudu! ako je tko imao sličnu situaciju i ako je pisao prigovor molio bih ga da mi pošalje primjerak na pm ili kako god... hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija