Jump to content

Parkirna kazna


ru0412

Preporučene objave

Molim savjet.

Moj muž je dobio kaznu za parkiranje od VG komunalca od 20.08.2009 g. , međutim tog dana nije bio ni blizu Velike Gorice.Na kazni je napisana registracija,vlasnik vozila , međutim krivo je napisana marka vozila.Može li se ikako dokazati da naš auto nije bio tamo parkiran.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jeste možda izgubili registraciju?

 

Ako niste, netko je krivotvorio vaš broj, ali to nije vaš problem nego problem policije da tu osobu nađe i privede pravdi.

 

Navedite da toga dana niste bili parkirani na tom mjestu, i da vi ne vozite vozilo marke xxx, što se može provjeriti u evidenciji nadležne PU.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

policijeski djelatnik koji evidentira prekršaj zapisuje broj tablice i marku vozila pa kasnije u postaji kroz evidenciju po broju tablice pronalazi vlasnika vozila. moguće je da je isti pogriješio u jednoj znamenci ili slovu pa je ispalo da kazna glasi na vašeg supruga. u svakom slučaju pozovite se na to u prigovoru ili pred sudom i ne bi trebalo biti problema.radi se o nenamjernoj pogrešci koja i nije tako rijetka...ili počnite nadzirati supruga;))

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija