Plisani objavljeno: 26. ožujak 2010. Dijeli objavljeno: 26. ožujak 2010. Poštovani Molim za odgovor glede zastare .Radi se o prekršaju i prijavi Zg parkinga od 19.11.2001 dodine na koji je uložen uredan prigovor u roku 14.06.2002 godine na koji nije stigao odgovor do 12mjeseca 2009 a u vidu prijedloga za mirenje . U međuvremenu je Zg parking promjenio status te pripao Zg holdingu .Zanima me da li je moj predmet u zastari ili ne pošto su mi poslani obrasci za mirenje i u 2010 godini za isti predmet Zahvaljujem ZS Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plisani odgovoreno: 3. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2010. Sve vrvi od informacija i odgovora ,isti rezultat kao i od ostalih pravednika i sudtkinje koja na upit odgovara da takovu informaciju ne može dati e sad koji je razlog ,vjerojatno nalog da se što više Harača ubere na sve moguće naćine Zahvaljujem znalcima na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.