Jump to content

rjesenje o ovrsi


Taliban

Preporučene objave

dobio sam rjesenje o ovrsi u iznosu 3500kn zbog neplacenih prometnih kazni i to pljenidbom novcanih sredstava (place) ovrsenika koju ima kod poslodavatelja - temeljem ovrsne isprave. to su valjda preko prijave za povrat poreza nasli di radim pa se oce tako naplatit ali ja vise ne radim nigdi i nemam nista u svojoj imovini, ni nekretnine ni auto, nezaposlen sam i zivim sa roditeljima. sta sad, pretpostavljam da ne mogu nikako naplatit taj iznos pa me zanima jel moguca nekako izbjec to placanje u buducnosti, postoji li kakva zastara ili da se nekom zalbom ili drugim nacinom sprijeci placanje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zastara za prometne prekršaje je 4 godine po novom zakonu, a prije je bila 2. zastara počinje teći od 01.01. iduće godine, i mora se tražiti pismenim putem. donosi se rješenje i dug se stornira.

ako je točno ovo što se napisali, ne mogu vam naplatiti.

 

međutim, ako porezna ne naplati dug u roku 1 god od zahtjeva mup-a, ona ih obavijesti o tome, tada vas mup može poslat u pritvor ili vam odrediti rad u dobrotvorne svrhe

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija