ritter objavljeno: 27. ožujak 2010. Dijeli objavljeno: 27. ožujak 2010. Imam vrlo kompliciran slučaj u kojemu me se poziva da vratim pozajmicu koja je bila uplaćivana u više navrata na račun mene privatno i moje firme sa druge dvije firme. Ustvari nije se radilo o pozajmici iako su pri uplati tako naveli i uvjeravali me da neće biti problema ("prijatelji"). Radilo se o tome da sam trebao obaviti neke poslove i za koje sam dao ponudu. Plaćanje je trebalo biti avansno ( i bilo je ali s naznakama pozajmica) Za dio je rekao tražit rn, a drugi dio ćemo dogovoriti na kraju. Posao je odrađen, ali zaustavljen pred sam kraj (od nadležne institucije zbog nerješenih imovinsko pravnih odnosa). Vjerujem da je naručitelj izgubio spor i sve što je uložio u nekretninu i izgubio. Sada me po odvjetniku traži povrat pozajmica. Napominjem da mi odvjetnik nije priložio punomoć, da se ne radi o pozajmicama ( nikad nisam potpisao ugovor o pozajmici a za poreznu je to jako bitno koliko znam iz vl.iskustva), da je posao odrađen i da nisam dobio odgovor na koga da ispostavim račun, tko je vl. nekretnine. Vrlo bitno u cijeloj stvari je mislim i činjenica da "prijatelj naručitelj" u jednoj od firmi koja je dala navodnu pozajmicu nije direktor niti ovlaštena osoba za zastupanje,a mislim niti jedan od osnivača, a odvjetnik se i kod te firme pozvao na njega i mene pozvao da ga izvjestim u tu firmu o povratu navodne pozajmice. Šta da radim ? Pomoć!!!MOLIM!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.