Jump to content

Povremeni boravak u stanu bez prijave

Virtualgirl

Preporučene objave

Pozdrav!

Imam problema sa predstavnikom stanara jer povremeno decko dode prespavati kod mene, isto kao i ja kod njega.

Predstavnik, a ponajvise njegova zena, ga napada kad god ga vidi i tvrdi da bi ga trebali tu prijaviti radi potrosnje vode jer on tu zivi sto nije istina.

Mozda ce vam se situacija i pitanja ciniti glupim, ali jako me smeta sto meni nitko ne moze doc u posjetu jer ce ga ona napasti sa pitanjima "jer ti tu zivis?", "sto ti radis ovdje" i slicno.

Kako to inace ide? Da li bi stvarno trebala prijaviti decka radi ostanka kod mene 2 dana, te kad sam ja kod njega, sebe odjaviti te prijaviti kod njega i stalno to raditi?

Kako mogu to rijesiti sa predstavnikom, a da me vise ne napada? To je vec stvarno postao uznemiravanje, kleveta (jer tvrdi nesto sto nije istina) i uhođenje.

Dijeli na drugim stranicama

U slučaju promjena statusa kupaca u stambenim zgradama potrebno je:

Pisanim putem izvjestiti Društvo o promjenama vezanim za broj osoba, promjeni broja osoba ili promjeni potrošača na temelju pisane prijave upravitelja zgrade ili predstavnika suvlasnika ili pisane izjave samog potrošača ovjerene kod javnog bilježnika, najkasnije do 20-tog dana u tekućem mjesecu.

Ako kod pojedinog korisnika promjena traje manje od mjesec dana, prijava promjene nije potrebna.

Ako u stambenoj zgradi ili stanu ima prostor u kojem se obavlja poslovna djelatnost, a nisu ugrađeni sekundarni vodomjeri, potrošači se trebaju sporazumjeti o omjerima plaćanja ukupno registrirane potrošnje vode. Sporazum treba sadržavati, osim udjela u potrošnji izraženog u postotcima, puni i skraćeni naziv potrošača, sjedište, broj računa i matični broj poslovnog subjekta. Takav sporazum, ovjeren štambiljem i potpisom ovlaštenih osoba svih sudionika u potrošnji vode, dostavlja se u pisanom obliku Odjelu prodaje.

Skinuto sa stranica ZG holdinga, usluge, komunalne djelatnosti, voda.

Sve ovo ako ste u ZG.

Nadam se da sam Vam pomogla.

Uživajte u zajedničkom tuširanju i ne sekirajte se.

Pozzz

Hvala na odgovoru. Puno mi je pomoglo.

Ono sto me i dalje muci je da predstavnik i njegova supruga nece stati na tome. Ionako me vec uhode i prate kada cu doci doma, kada ce tko doci kod mene i sl.

Najgore je sto se vec stvarno osjecam ugrozeno te stalno razmisljam hoce li me vidjeti i opet nesto dobaciti na hodniku.

Slijedece pitanje koje me zanima je da li postoji mogucnost i da li to ima smisla da podignem tuzbu protiv nje (njih) zbog uhodenja, klevete i uzmeniravanja?

Nije da zelim od njih nesto posebno. Smatram da bi ih ovom tuzbom eventualno skinula sa leda jer stalno kad prolazim pored njenih vrata, razmisljam da li me gleda i hoce li mi nesto prigovoriti. Stvarno se osjecam uznemirenom zbog toga.

Tužba nema smisla. To košta, a uglavnom je Vaša riječ protiv njihove.

Možda da u nadležnoj policijskoj postaji predate pismenu prijavu. U prijavi opišite kako Vas uznemiravaju.

Policija će vjerojatno porazgovarati s njima, i to bi ih trebalo malo 'ohladiti'.

Vi će te imati evidentirano da ste se na njih žalili, dođe li do produbljivanja sukoba.

:kavica:

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija