betula_pendula objavljeno: 28. ožujak 2010. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2010. pozz svima! molim vas za pomoc! dobio sam u nasljedstvo teren od 1000m2 u gradjevinskoj zoni u jelsi na otoku hvaru! imam u planu sagraditi manju stambenu zgradu od 4 kata, tj. 4 stana! zanima me koliki je postotak izgradivosti zemljista? 60%? i kako mogu znati do kojeg kata smijem graditi? to je zemljiste na kraju gradjevinske zone tako da ne zaklanja pogled nikome! zahvaljujem na svakom odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pravednik2 odgovoreno: 28. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2010. da biste pristupili gradnji morate zadovoljiti određene parametre koji su uglavljeni u prostorne planove vašeg mjesta. To su: kig, kigp, kis, kisn i dr. koeficijent izgrađenosti (kig) građevinske čestice je odnos ukupne površine zemljišta pod svim građevinama na parceli i ukupne površine parcele. pod građevinom se smatra vertikalna projekcija zatvorenih, otvorenih i natkritih konstruktivnih dijelova(osim balkona) građevine na parceli. koje parametre traba zsdovoljiti vaša parcela i dali se nalazi u građevnoj zoni detaljnije se informirajte u uredu za prostorno u vašem mjestu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.