Jump to content

UniCredit leasing-a, nmk d.o.o. - ucjenjuju, uhode i manipuliraju - tužba???

strobo

Preporučene objave

Nakon što su nepravomoćno i bez ikakvog upzorenja i pisanog naloga (dostavljenog, poslanog ili uručenog) otuđili auto, i dalje su verbalno bezobrazni i oglušuju se na svako moje pitanje. mjesec dana pokušavam naći rješenje sa UniCredit leasingom i za to vrijeme mi je auto otuđen, pretrpjela sam ogroman šok jer do dana današnjeg nisam znala gdje je auto za koji sam podmirila sve rate i kad i gdje ga mogu podići.

čovjek koji mi je otuđio auto rekao mi je da me je par dana pratio.da zna da imam dijete i kojim se poslom bavim.

Da li to obična firma, ne dakle MUP itd ima pravo raditi građaninu ovog grada i ove zemlje????

sad mi je jasno da unutar mjesec dana ne spavam ne jedem i da imam paranoju od uhođenja i ucjenjivanja

ne osjećam se nimalo sigurrna niti sa autom za koji sam sad platila cijeli "dug"

osjećam se izmanipulirano i ucjenjeno i uhođeno

što se radi u takvim slučajevima i sa takvim firmama koji to rade svojim korisnicima

Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko ste spomenutoj pravnoj osobi nanijeli bilo kakvu štetu, ovlašteni su sklopiti ugovor sa drugom pravnom osobom koja se bavi detektivskom djelatnošću.

Ovi drugi imaju vas pravo pratiti na javnim mjestima, ali nemaju pravo sudjelovati u naplati potraživanja.

Dakle, ako je vozilo bilo u vlasništvu pravne osobe kojoj ste nanijeli štetu, čini mi se sve zakonito.

Preporučam vam da napišete opširan tekst sa svim svojim osobnim podacima, kontakt brojevima, opisom pravnog posla i događaja oko oduzimanja i vračanja vozila i mailom pošaljete na policija@mup.hr sa upitom da li je zakon prekršen.

strobo je napisao:

što se radi u takvim slučajevima i sa takvim firmama koji to rade svojim korisnicima

Zahvaliti im se na suradnji i uz kavu ispričati prijateljicama o njihovoj poslovnosti.

zovu na kućni telefon , uznemiravaju na kućnim vratima, bez nalog i pisanog izvješća otuđuju auto...spominju dijete i poslovnu djelatnost...?????

i imaju pravo na detektivsku djelatnost?

i još će to naplatiti!!!

ne pijem kavu i ne bavim se tračevima, i teško se uzrujam ali ovo...????

U jednom postu navodite jedne radnje, a u drugom sasvim druge.

Očito da su korištene usluge detektiva, ali i agencije za utjerivanje dugova i ne treba ih stavljati u isti koš, iako rade za istog naručitelja.

Čini mi se da ste relativno dobro prošli s obzirom da nisu koristili usluge utjerivača romske nacionalne manjine koji su iz razumljivih razloga najefikasniji u svom poslu (dođe ih bar petero i vrte se oko kuće).

Zajedničko im je to da svi ispare nakon što se plati dugovanje. :-D

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija