Dario73 objavljeno: 30. ožujak 2010. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2010. Htjela bih napraviti garažu, manju. koliko moram odmaknuti temelje od međe.(susjeda) Koji zakon to regulira, izgubila sam se u svim tim pravilnicima. Molim pomoć. Puno hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dario73 odgovoreno: 30. ožujak 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2010. Molim odgovor ili me samo uputite gdje mogu pronaći odgovor. Htjeli smo početi ali nas je susjeda zaustavila. želi da se odmaknemo 3 m. molim pomoć, tu gdje bi mi napravili garažu oni imaju gospodarsku zgradu okrenutu zadnjom stranom s jednim malim prozorom. Hitno mi je... please... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Augenblick odgovoreno: 31. ožujak 2010. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2010. Zakon o prostornom uređenju i gradnji. Ukratko: Za garažu vam treba projekat te Uvjerenje o uvjetima gradnje, a ukoliko na zemljištu imate izgrađeno već ukupno više od 400 m2, morati ćeti se upustiti u dulji postupak, odnosno, Lokacijska dozvola pa Potvrda glavnog projekta. Navedene akte izdaju za područje velikih gradova (županijeki centri te gradovi s više od 30.000 stanovnika) jedinice lokalne samouprave (gradska uprava), a za ostalo jedinica područne (regionalne) samouprave (županija). Naravno, ovo su uvjeti za legalnu gradnju. LP, AuB. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.