Jump to content

Prolazak kroz crveno prije 3 godine

3P0

Preporučene objave

Poštovanje

Svaka čast Vašim naporima na vođenju ovakvih korisnih stranica za sve kojima je potrebna pomoć.

Moj problem je nastao 15.12.2007 kada sam zaustavljen od prometne ophodnje jer sam prošao kroz crveno svjetlo kod nove bolnice u smjeru Zagreba. Prekršaj nosi datum 28.2.2008 ako me dobro sječanje služi i od tada nisam primio nikakvu preporućenu pošiljku u vezi toga slučaja. Dana 12.2.2010. me je zaustavila mobilna civilna kontrola i kako su mi rekli "raspisana je tjeralica za vama zbog urvrđivanja mjesta boravka , morate sa nama u stanicu da vam se uruči prekršajni nalog". I tada sam primio prekršajni nalog na koji sam se žalio u roku od 8 dana od primitka i naveo sam " Nisam odgovoran za prekršaj koji mi se stavlja na teret". I nakon nekog vremena sam dobio poziv na prekršajni sud.

Moje pitanje glasi: Dali se ja mogu pozvati na apsolutnu zastaru slučaja ako je prekršaj počinjen po starom zakonu o sigurnosti na cestama ( 2 godine ) i što mi je još činoti ? :misli:

Hvala unaprijed :-D

P.S. Moram napomenuti da mi je ovo jedini prometni prekršaj od nastanka RH.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija