Jump to content

Dostava podataka o vozaču vozila

Preporučene objave

objavljeno:

Pozdrav svima,

imam jedan problem, koji mi se dogodio u zadnjih par dana.

Na kućnu adresu mi je stigla obavijest o prometnom prekršaju čl.54.st1. kažnjiv po čl.54. st4. ZSCP-a od PP,a dopis glasi da moram dostaviti podatke o vozaču koji je određenog dana vozio moje vozilo na autocesti A1, a ako to ne učinim da se podliježem riziku plačanja prekršajne kazne od 2000-5000kn.

Taj dan sam ja vozio taj auto, ali sam cijelim putem vozio oko 140km koliko je i normalno, jer sam se bojao presretača. nigdje nisam vidio MULTANOVU, pa mi nije jasno od kuda mi je sada ovo stiglo da moram dostaviti podatke o vozaču i za što me sada kažnjavaju i zašto me nisu zaustavili ako sam kriv zbog brzine vožnje.

Dali da dostavljam svoje podatke ili tuđe?? Što mi je najbolje učinit, ima li netko prakse u ovome.

Za sve odgovore unaprijed zahvaljujem. :-?

odgovoreno:

Bilo kako bilo podatke ćete morati dostaviti to ne možete izbjeći, ali na sudu terežite dokaze koji upućuju da je počinjen prekršaj, gdje je počinjen i koje je ograničenje bilo jer nije isto ako se redi o tunelu, radovi, smanjena vidljivost i sl. Imate pravo na te stvari. Uzmite zakon o prekršajim pa malo pogledajte koja su vaša prava

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija