Jump to content

zastara??!

legalis_pu

Preporučene objave

Ovako imam jedno pitanje,naime policija me zaustavila u Labinu 18.9.2008 kad sam išao na ispit u Opatiju,inače sam iz Pule.U to vrijeme sam imao zabranu B kategorije(još 10 dana je bilo do krajamoram reci da sam imao vec 5 zabrana do sada,uzeli su mi podatke i uz priču da moram na fax,malo muljanja,su mi rekli da idem na vlastitu odgovornost na ispit i pustili me ća,još je jedan frend išao samnom za društvo.Znači nikakva kazna,nalog,ništa.I prošle god sam dobio optužni prijedlog,u vezi počinjenja prekršaja da sam 18.9.2008 vozio pod zabranom,i da se pozivam na ročište u labin.Napisao sam dopis da sam onemogućen doć zbog ispita,i poziv je opet došao prije 2 mjeseca,na koji sam isto napisao da imam ispite tog datuma.Na pozivu je pisalo da je moguće obavit razgovor i u Puli.Zanima me dali je policajac smio to napravit,s obzirom da mi taj dan nije napisao nalog,niti ništa,i 'kao' pustio me ća?I ako je kada nastupa zastara za sve ovo,da li je to 19.9.2010?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija