legalis_pu objavljeno: 5. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 5. travanj 2010. Ovako imam jedno pitanje,naime policija me zaustavila u Labinu 18.9.2008 kad sam išao na ispit u Opatiju,inače sam iz Pule.U to vrijeme sam imao zabranu B kategorije(još 10 dana je bilo do krajamoram reci da sam imao vec 5 zabrana do sada,uzeli su mi podatke i uz priču da moram na fax,malo muljanja,su mi rekli da idem na vlastitu odgovornost na ispit i pustili me ća,još je jedan frend išao samnom za društvo.Znači nikakva kazna,nalog,ništa.I prošle god sam dobio optužni prijedlog,u vezi počinjenja prekršaja da sam 18.9.2008 vozio pod zabranom,i da se pozivam na ročište u labin.Napisao sam dopis da sam onemogućen doć zbog ispita,i poziv je opet došao prije 2 mjeseca,na koji sam isto napisao da imam ispite tog datuma.Na pozivu je pisalo da je moguće obavit razgovor i u Puli.Zanima me dali je policajac smio to napravit,s obzirom da mi taj dan nije napisao nalog,niti ništa,i 'kao' pustio me ća?I ako je kada nastupa zastara za sve ovo,da li je to 19.9.2010? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
legalis_pu odgovoreno: 5. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2010. Nisam rekao da traže 12 mj zabrane upravljanja i minimalno 5000 kuna,a idem na fax makar 3 puta tjedno,vozio sam dosta pod zabranama,ali sada kad je zatvor u pitanju odmah,volio bi sve to izbjeći nekako.Da li moguće? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2010. Dobit će te novčanu kaznu koju će te morati platiti ili je moguć zatvor ovisno o slobodnim kapacitetima u zatvoru. Nećete dobiti novu zabranu upravljanja. Nadam se da će vas na fakultetu naučiti da poštujete pravnu državu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.