bobonja objavljeno: 6. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 6. travanj 2010. Stigla mi je ovrha za neplaćanje TV pretplate. Preuzeo sam je danas, 6.4., a iz JB ureda je poslana 30.3. Izvadak iz knjiga ima datum stanja na dan 12.1.2010. Ja sam taj dug platio, kao i sve svoje obveze prema HRT-u dana 15.3. Trebam li platiti troškove ovrhe koji su oko 450 kn i što da napišem u prigovoru? Hvala unaprijed na svim prijedlozima i savjetima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 7. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2010. na rješenje o ovsi poslati žalbu(u zakonskom roku prema uputi o pravnom lijeku) i osporavati ovrhu u cijelosti. uz žalbu priložiti kopiju plaćenog računa. žalbu obvezno poslati(u roku od 8 dana) inače rješenje postaje pravomočno i dužni ste platiti traženi iznos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobonja odgovoreno: 7. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2010. Puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.