servissc objavljeno: 6. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 6. travanj 2010. Pozdrav, živimo supruga, ja i dijete u kući 1/2 moje vlasništvo i 1/2 vlasništvo njezine mame koja ne živi s nama. Režije glase na mene, supruga je podigla kredite, a novcu ni traga(sklona je alkoholu, tri puta liječena i opet isto), dakle sam plačam sve režije i stambeni kredit koje iznose cca 4000 kuna. Mogu li prisiliti suprugu da plača pola ili dio režija ili joj jednostavno zabraniti da koristi iste(vodu, plin, struju itd) jer troši sve nekontrolirano, tj. zaspi pa ostavi vodu da teče i sl. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zlekic odgovoreno: 7. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2010. Vaš je problem kao što znate puno veći od plaćanja režija. Što se tiče toga Vaša supruga neopravdano ali očito koristi sitaciju u kojoj je nezina majka suvlasnik. Nema načina da je prisilite da pridonosi u kućanstvu s druge strane bez obzira na sve vi joj nemate pravo zatvoriti vodu, struju, plin. Što je s djetetom, tko se brine za dijete, jeste li pokušali s CZSS ako je majka alkoholičarka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.