silica objavljeno: 7. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 7. travanj 2010. Na zajedničkom dvorištu moja teta(koja je psihički bolesna ali nema liječničku dokumentaciju) nasrnula je na mog supruga prvo psovkama zbog nezatvorenih ulaznih vrata a zatim i šakama.Uspjela ga je jedanput udariti a kad je pokušala ponovo on se izmaknuo i ona je sama pala.počela je zapomagati i vikati da je on nju gurnuo.Prijavila ga je policiji koja je napravila zapisnik.Ja sam potvrdila suprugov iskaz jer sam sve vidjela kroz prozor kuće.Policajac je rekao da dotična ima ozljede(što je logično jer je pala između nekog drveta i ograde ali najgore je što je ona u stanju i napraviti naknadno ozljede.)Suprug nije imao alkohola u krvi a mi smo zatražili da se i njoj napravi test jer smatramo da je bila pijana.Da li ja mogu svjedočiti na sudu kao supruga i što možemo očekivati,kako se obraniti od laži?Drugih svjedoka nije bilo a dotična je već prekršajno osuđivana zbog napada na drugu osobu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2010. Doći će kazna ili poziv na sud. Pisati prigovor i sve tako ispričati na sudu. Vas kao suprugu neće nitko pozvati, svejedno dođite i neka vaš suprug ukaže na vaše prisustvo u hodniku suda. Sud će sve uzeti u obzir i donijeti presudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.