alina objavljeno: 7. travanj 2010. objavljeno: 7. travanj 2010. dakle, po prigovoru na obvezni prekršajni nalog sam proglašena krivom, jer sam se zaustavila na stajalištu za turistički bus, na kojem su konstantno parkirani različiti automobili. ja sam stala zbog mobitela koji je zvonio, da se javim. kazna i nije strašna (400 kuna), ali u dostavljenoj mi presudi (na koju nema prava žalbe) stoje nepravilnosti 1. naznačen mi je dohodak koji ni izbliza nije toliki, a 2. napisana je kriva registarska oznaka... dakle XX-984-CU umjesto XX-984-CV. može li se temeljem toga osporiti presuda ili izbjeći plaćanje kazne? hvala! Citiraj
karissima odgovoreno: 16. travanj 2010. odgovoreno: 16. travanj 2010. molim za savjet(pomoc) dakle, dobila sam kaznu od policijske postaje za nepropisno parkiranje od 300kn u ulici koja se nalazi u dr gradu u kojem ja ne zivim. Mene sad interesira kako je moguce da dobijem takvu kaznu ako ja u tom gradu ne zivim niti sam bila toga dana u tome gradu. I zanima me posto nikad nisam bila kaznjavana niti sam pisala zalbe pa Vas molim da mi objasnite kako se to tocno pise. Unaprijed zahvaljujem Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.