tarantinosQ objavljeno: 8. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2010. Objasnit cu situaciju. Nisam placao racune za odrzavanje stubista,jer nisam imao od kuda.Zivim sa kceri, i socijalni smo slucaj.Ja sam u mirovini i primam oko 200kn, a kcer je studentica.Zivimo samo od pomoci kcerine familije. Dosla nam je zena koja nam je popisala stvari. I rekla je da je to u redu,objasnijo sam joj stvari. I ok. Sad mi je doslo pravomocno rijesenje od suda za ovrhu stana. Dug je sa odvjetnickom zaradaom 13000 kn. Neznam sto da radim. MOLIM BILO KAKAV SAVJET! HVALA! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 9. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2010. tarantinosQ je napisao: Objasnit cu situaciju. Nisam placao racune za odrzavanje stubista,jer nisam imao od kuda.Zivim sa kceri, i socijalni smo slucaj.Ja sam u mirovini i primam oko 200kn, a kcer je studentica.Zivimo samo od pomoci kcerine familije. Dosla nam je zena koja nam je popisala stvari. I rekla je da je to u redu,objasnijo sam joj stvari. I ok. Sad mi je doslo pravomocno rijesenje od suda za ovrhu stana. Dug je sa odvjetnickom zaradaom 13000 kn. Neznam sto da radim. MOLIM BILO KAKAV SAVJET! HVALA! Molio bih Vas za više podataka. Pretpostavljam da je pokrenuta ovrha ne temelju vjerodostojne isprave koja je postala pravomočna te kako niste zaposleni ovrhovoditelj je tražio promjenu sredstva ovrha na pokretnine za koje kažete da ih je sudski ovršitelj popisao i kako se ovrhovoditelj ni na taj način nije uspio naplatiti tražio je promjenu sredstva ovrhe na Vašu nekretninu tj. stan. Što točno piše u tome dokumentu koji ste dobili? Da li je ovrhovoditelj stavio zabilježbu ovrhe u ZK izvadak Vaše nekretnine, da li je zakazana javna dražba itd.? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.