soks1960 objavljeno: 8. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2010. da li uz mirovinu od 1500 kn imam pravo raditi uz ugovor o djeli /čovjek mi nudi da vodim računa o radilištu, ali bi se pokrio papirom/???????? može li mi tko odgovoriti-hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
JPJ odgovoreno: 8. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2010. soks1960 je napisao: da li uz mirovinu od 1500 kn imam pravo raditi uz ugovor o djeli /čovjek mi nudi da vodim računa o radilištu, ali bi se pokrio papirom/???????? može li mi tko odgovoriti-hvala. nisi objasnio u kakvoj si mirovini hrvi .....ili nekoj drugoj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
soks1960 odgovoreno: 8. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2010. mirovina pripadnika HVO-a, RVI Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
JPJ odgovoreno: 8. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2010. soks1960 je napisao: mirovina pripadnika HVO-a, RVI a onda care samo na crno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mlinka odgovoreno: 10. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2010. Navedi koja je vrsta mirovine (profesionalna ili opća) ako je profesionalna imaš pravo raditi sama što će ti koeficijent biti 0,5 od najniže mirovine umanjen za invalidninu iz BiH Pozdrav i REGISTAR NA VIDJELO (Nas tri brata preko trinaet godina rata) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.