bubani objavljeno: 11. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2010. Ovih dana me udario auto u stražnji dio mog auta.Šteta na mom autu nije velika,ali imam ozljede koje su posljedice nezgode.Nismo zvali policiju već smo se dogovorili popodne naći u osiguravateljskoj kući krivca.Dao mi je svoje osobne podatke i telefon.Ja sam došla popodne u osiguranje međutim on nije.Nakon nekoliko dana ponovno sam ga zvala i sad već poriče nezgodu.Iz Allianza su mu također uputili poziv na koji se oglušuje.Na bolovanju sam i ne znam što mi je činiti?Ima li smisla tužiti ga prekršajnnom sudu?Kolike su šanse za uspjeh?Da li da kontaktiram sada policiju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2010. Kasno je za sve. On je već popravio svoje vozilo, nemate svjedoka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.