abanamare objavljeno: 12. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2010. Lijep pozdrav, u zemljišno knjižnom odjelu u Zagrebu, zabunom zaposlenika krivo su upisani podaci o mom stanu, tj. teretovnica susjeda je pripisana i meni iako nemam nikakvu teretovnicu za svoj stan. Kod prepisivanja izostavljena je ime susjede koja ima teretovnicu, time se i ja vodim kao da imam teretovnicu. Žalila sam se i sudac je nakon godine dana odobrio promjenu pogreške, no ispravak nikako da se već godinu dana upiše. Slala sam već 4 požurnice, molbu za razgovor kod voditeljice te molbu za presignaciju. Pored svega toga ispravak njihove pogreške nije proveden. Naime dok se ne izvrši ispravak, ne provodi se ni upis posebnih djelova nekretnine, tj. etažiranje stana. Hitno moram prodati svoju nekretninu kako bi napokon rješila stambeno pitanje moje djece. Molim vas da mi predložite i savjetujete kako dalje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.