Amateri objavljeno: 14. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2010. Postoji li neki zakonski akt koji regulira u RH reklamiranje. Npr. oni oglašivači koji man zatrpavaju poštanske sandučiće sa reklamnim materijalom krše li kakav Zakon ili propis? Svaka informacija je zlata vrijedna! Hvala ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amateri odgovoreno: 16. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2010. Kako nema odgovora, znači li to da nam "nasilnici" mogu bez sankcija trpati reklani materijal u poštanske sandučiće do te mjere da poštar ne može ugurati pisma, račune i sl slične pošiljke? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Omerta_man odgovoreno: 16. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2010. Ako vam netko nije odgovorio znači ili da ljudi neznaju, ili nemaju vremena da vam odmah odgovore na vaše pitanje.....zakon o zaštiti potrošača ne sjećam se više člnaka (mislim da je 20 i neki ) navedenu sentencu nalijepite na vrata ulazna i to je to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amateri odgovoreno: 18. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2010. Omerta_man je napisao: Ako vam netko nije odgovorio znači ili da ljudi neznaju, ili nemaju vremena da vam odmah odgovore na vaše pitanje.....zakon o zaštiti potrošača ne sjećam se više člnaka (mislim da je 20 i neki ) navedenu sentencu nalijepite na vrata ulazna i to je to. Poštovani iskreno se ispričavam, ako vas je moja nestrpljivost isprovocirala da mi da lekciju o lijepom ponašanju. Prihvaćam i još jednom se ispričavam! Također srdačno zahvaljujem na informaciji, jer poned je dovoljno samo dati indikacije da se nađe tražena informacija. Hvala Vam! A evo citiram iz Zakona o zašiti potrošača odgovor na pitanje koje sam postavio, a gospodin Omerta me upitio. Možda će još nekome zatrebati pa da ne bude dosadan kao ja. Ostavljanje oglasnih poruka i materijala Članak 16. (1) Zabranjeno je ostavljanje oglasnih poruka i materijala u ili na poštanskim sandučićima, te na ili ispred kućnih vrata potrošača ako je takva zabrana na njima jasno napisana. (2) Za ostavljanje oglasnih poruka i materijala odgovoran je trgovac čija se roba i usluge oglašavaju na oglasnim porukama i materijalima. VII. PREKRŠAJNE ODREDBE Članak 144. (1) Novčanom kaznom u iznosu od 10.000,00 do 100.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba ako: – postupi suprotno odredbi članka 16. ovoga Zakona, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Omerta_man odgovoreno: 18. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2010. Moje isprike ako je moj post ispao kao da vam želim dati lekciju, nisam mislio tako već onak' od srca i iz glave sam to sročio. Drago mi je da sam vam pomogao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.