Jump to content

administrativna zabrana


zastupnik

Preporučene objave

Poštovanje!

molio bih upućene da mi kažu dali firma može svom djelatniku uskratiti administrativnu zabranu ? Stvari ovako stoje : trebam dignuti kredit,nađem odgovarajuću banku,sve dogovorim,uzmem papire za ovjeru kod poslodavca i tamo šok. u računovodstvu sve lijepo ispune i upišu a na papiru gdje se posludavac s ovjerom obavezuje radniku obustavljati iznos anuiteta i uplaćivati ga banci sve iskrižano. ja upitam zašto to sve križa,a kolegica iz računovodstva mi kaže da odlukom uprave firma ne želi imati takve vrste obaveze i da nema administrativne zabrane za kredite,a u banci bez toga nema šanse za kredit. Molio bih cijenjene veterane na Legalisu da mi odgovore dali firma može uskratiti svojim djelatnicima takovu vrstu obustave? napominjem da se radi o dionočkom društvu s preko 500 zaposlenih. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima . S poštovanjem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaš problem ne tiće se obveza i prava iz radnih odnosa,dakle zakona o radu i ostalih pravnih izvora koji reguliraju radne odnose. Administrativne zabrane su stvar internog postupanja u svakoj firmi. Neke firme to rade ,neke ne žele raditi. Razlozi za to mogu biti banalni kao da im to uzima nepotrebno vrijeme za obradu podataka.Zašto vaša banka traži baš administrativnu zabranu,neznam. Možete u banci dati trajni nalog za otplatu anuiteta,to je po meni ista stvar.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija