prigorka objavljeno: 22. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2010. molim vas da mi odgovorite da li mogu prolaziti po putu koji je ucrtan u kopiji katastarstkog plana. Naime, ljudi na početku puta izgradili su kuću s time da su morali kupiti dio puta do svoje parcele da bi imali izlazi na javno dobri i napraviti parcelaciju da bi uopće to moglo biti građevno zemljište, a iza njihove parcele ima još nekoliko parcela. Ja sam jučer pitala u katastru da li se smije prolaziti po tome putu budući da taj put oduvijek postoji, ona mi je odgovorila da je to ucrtan put i da je bio služni put i da nema veza što je ona početak puta kupila (da je trebala znati što je kupil) i da može prolaziti svako tko želi. Međutim tko god proba ići tim putem ti ljudi počinju s vrijeđanjem i raznim prijetnjama. P.s. ja nemam parcelu vezanu na taj put. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.