Jump to content

prometni prekršaj

kati_02

Preporučene objave

prometni prekršaj

zdravo,zdravo

imala bih jedan upit vezan za prometni prekršaj.

Prošle godine u Zagrebu imala sam prometnu sa osobnim vozilom te u zavoju (pošto sam prvi put vozila automobil sa zadnjom vučom) udarila 2 parkirana automobila. :tuzan:

a k tome i imala 0,68 promila alkohola u krvi,:cuga: policija se odmah pojavila, a ja sam završila na hitnoj zbog povrede glave, tako da se ne sjećam svih detalja događaja, svoju izjavu događaja do sada nisam dala.

Dobila sam poziv za sud,pa ako mi možete dati neki savjet da li bi bilo bolje uzeti odvjetnika ili izaći sama na sud.

Da i uopće ne znam kolike su kazne za tako nešto, policija je tražila 3 mjeseca oduzimanje vozačke, kaznene bodove i novčanu kaznu. I da da li ova dva auta koja su udarena osiguranje plaća ili ću i te troškove morati snosit. Svaki savjet bi mi dobro došao. :hvala:

Dijeli na drugim stranicama

Krivi ste, ovo što ste napisali ovdje recite na sudu, dobit će te najmanje kazne.

Oštećeni će dobiti odštetu od police osiguranja vozila kojim ste upravljali, a ono će u roku od 5 godina od vas regresno potraživati isplaćene iznose.

Bolje sa njima stupite u kontakt što prije jer će vam obračunavati kamate.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija