vFico objavljeno: 29. travanj 2010. objavljeno: 29. travanj 2010. Poštovanje, trebao bi jedan pravni savjet. Naime, na cesti je bio parkiran sluzbeni kamion na neoznacenom mjestu, na nacin da je zauzeo cijelu, jednu prometnu traku...zaobilazenjem kamiona pojavljuje mi se auto iz drugog smijera, i u mimoilaženju straznjim vratima zapinjem u kamion...naravno, naša policija je odma proglasila mene krivim i jos mi napisala kaznu od 1000 kuna... Sad vas molim pravni savjet sta ucinit...u osiguravajucoj kuci su mi rekli da bi on morao snositi dio stete jer je parkiranjem ometao promet, bez ikakve svjetlosne signalizacije, trokuta na cesti i sl.! Citiraj
petpetica odgovoreno: 29. travanj 2010. odgovoreno: 29. travanj 2010. Štetu na svom vozilu snosite sami. Vaša polica snosi troškove štete na tom kamionu. Izgubit će te 15% bonusa ili ulazite u malus. Osiguranje će pokušati umanjiti dio isplate tom kamionu, ali vi od toga nećete imati nikakve koristi. Ostajete bez onih 15% bez obzira kako se oni pogode sa vlasnikom kamiona. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.