Jump to content

iznajmljivanje apartmana ????

dragec1

Preporučene objave

Molim savjet!

Želim iznajmljivati apartman. Radi se o nadozidanom dijelu kuće. Za nadogradnju izdana je građevinska dozvola u 07. mjesecu 2008. godine. Tražila sam od općine da mi odrede kategorizaciju objekta. JEDNA SLUŽBENICA rekla mi je da se moj objet smatra novim objetkom i da mi je za 3* potrebno ispuniti uvjete iz Priloga IV. pravilnika o razvrstavanju i kategorizaciji objekta u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstru, A DRUGA SLUŽBENICA (navodieći da se moj objekt smatra postojećim objektom) mi je najprije rekla da ako je građevinsa dozvola izdana prije 01.rujna 2008. godine (to je moj slučaj) da mi je potrebna građevisnka dozvola i da mi se za kategorizaciju objekta gleda Prilog III. pravilnika o razvrstavanju i kategorizaciji objekta u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstru. kad sam tu istu službenicu zvala ponovno nakon nekih mjesec dana, rekla mi je da mi je potrebna i uporabna dozvola. Pročitala sam navedeni pravilnik o razvrstavanju i kategorizaciji objekta i u članku 2. istog nigdje se ne spominje da je potrebna i uporabna dozvola ?????? Što sad činiti jer dvije službenice u istom uredu dale su mi dvije različite informacije???? Ako idem tražiti uporabnu dozvolu to će trarati mjesecima i mogu se pozdraviti od ove sezone. Koju slušati????

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija