Jump to content

stan po povlastenim uvjetima

ostavljen1970

Preporučene objave

Prijatelj je kupio stan po povlastenim uvjetima. Buduci da nam ga nije mogao zakonski darovati niti 10 godina prodati, supruga i ja smo s njim napravili i kod javnog biljeznika ovjerili medusobni Sporazum u kojemu prihvacamo sve obaveze placanja kredita uplatom na prijateljev racun ali i prava za koristenjem stana "kao da je nas" s klauzulom da u slucaju nasega neplacanja nekoliko rata kredita sva prava ima prijatelj, a u slucaju redovitih uplata do isteka kredita (jos 26 godina) mi otkupljujemo stan od prijatelja za 1 kunu i placamo sve troskove prijenosa. Moja supruga i ja se sad rastajemo....

PITANJE: Da li je taj stan, odnosno kredit, bracna stecevina i da li Sud moze, u slucaju da taj stan postane dio nase sudske borbe, pokrenuti postupak preispitivanja zakonitosti nasega Sporezuma i da na kraju prijatelj, a i mi, ostanemo bez tog stana ili da institucija koja ga je prodala po povlastenim uvjetima podigne cijenu na razinu trzisne?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija