ostavljen1970 objavljeno: 29. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 29. travanj 2010. Prijatelj je kupio stan po povlastenim uvjetima. Buduci da nam ga nije mogao zakonski darovati niti 10 godina prodati, supruga i ja smo s njim napravili i kod javnog biljeznika ovjerili medusobni Sporazum u kojemu prihvacamo sve obaveze placanja kredita uplatom na prijateljev racun ali i prava za koristenjem stana "kao da je nas" s klauzulom da u slucaju nasega neplacanja nekoliko rata kredita sva prava ima prijatelj, a u slucaju redovitih uplata do isteka kredita (jos 26 godina) mi otkupljujemo stan od prijatelja za 1 kunu i placamo sve troskove prijenosa. Moja supruga i ja se sad rastajemo.... PITANJE: Da li je taj stan, odnosno kredit, bracna stecevina i da li Sud moze, u slucaju da taj stan postane dio nase sudske borbe, pokrenuti postupak preispitivanja zakonitosti nasega Sporezuma i da na kraju prijatelj, a i mi, ostanemo bez tog stana ili da institucija koja ga je prodala po povlastenim uvjetima podigne cijenu na razinu trzisne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ostavljen1970 odgovoreno: 30. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2010. Kvragu, zar bas nitko ne zna odgovoriti...? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.