asdfgh objavljeno: 30. travanj 2010. objavljeno: 30. travanj 2010. susjed ima na kući kamere a vjerojatno i u kući iza zastora ,snima sve koji dolaze kod mene a i ulicu , kad netko dođe kod mene zove policiju zbog nepropisnog parkiranja na pločniku , preko svojeg rođaka koji je neki pom. ministra stavili su u naš dio ulice znak zabranjanjo parkiranje i zaustavljanje. zanima me dali ima pravo snimati ulicu i moje dvorište ili samo svoje dvorište Citiraj
bovu odgovoreno: 30. travanj 2010. odgovoreno: 30. travanj 2010. nema pravo snimati tuđe dvorište ili objekat. prijavu podnijeti Općinskom državnom odvjetništvu zbog neovlaštenog snimanja. ali ako je prijava lažna postoji i za to sankcija. valja provjeriti i biti siguran. Citiraj
asdfgh odgovoreno: 1. svibanj 2010. Autor odgovoreno: 1. svibanj 2010. kako onda zna registraciju auta koji je bio parkirani a on je na poslu , policija dolazi tražiti točno određeni auto,a položaj kamere pokazuje da zahvača malo veći dio nego bi smio, ako se šečem pokraj njegove kuće koja nije ograđena a nisam na njegovom dvorištu opet zove policiju tu je sigurno skrivena kamera.dvorište neće ograditi jer mu ide u koso a pripojio je dobar dio gradskog zemljišta.još jedno pitanje tko odlučuje koji če se znak staviti u ulici,kod nas su stavili zabranjeno parkiranje i zaustavljanje bez razloga, to je polu slijepa ulica i nikad nije bilo nesreća . Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.