Jump to content

kamere na kući

Preporučene objave

objavljeno:

susjed ima na kući kamere a vjerojatno i u kući iza zastora ,snima sve koji dolaze kod mene a i ulicu , kad netko dođe kod mene zove policiju zbog nepropisnog parkiranja na pločniku , preko svojeg rođaka koji je neki pom. ministra stavili su u naš dio ulice znak zabranjanjo parkiranje i zaustavljanje. zanima me dali ima pravo snimati ulicu i moje dvorište ili samo svoje dvorište

odgovoreno:

nema pravo snimati tuđe dvorište ili objekat.

prijavu podnijeti Općinskom državnom odvjetništvu zbog neovlaštenog snimanja.

ali ako je prijava lažna postoji i za to sankcija.

valja provjeriti i biti siguran.

odgovoreno:

kako onda zna registraciju auta koji je bio parkirani a on je na poslu , policija dolazi tražiti točno određeni auto,a položaj kamere pokazuje da zahvača malo veći dio nego bi smio, ako se šečem pokraj njegove kuće koja nije ograđena a nisam na njegovom dvorištu opet zove policiju tu je sigurno skrivena kamera.dvorište neće ograditi jer mu ide u koso a pripojio je dobar dio gradskog zemljišta.još jedno pitanje tko odlučuje koji če se znak staviti u ulici,kod nas su stavili zabranjeno parkiranje i zaustavljanje bez razloga, to je polu slijepa ulica i nikad nije bilo nesreća .

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija