MELANI001 objavljeno: 9. svibanj 2010. objavljeno: 9. svibanj 2010. Da li netko zna,ako sam ja duzna novce za kredit banci, da li mogu suprugu uzeti orocene novce koje ima u dr banci, i da li mogu raditi bilo kakvu vrstu ovrhe na jegovo ime.HVALA PUNO NA ODGOVORU Citiraj
Indubio odgovoreno: 12. svibanj 2010. odgovoreno: 12. svibanj 2010. Da li Vam je suprug jamac ili sudužnik po kreditu? Citiraj
MELANI001 odgovoreno: 13. svibanj 2010. Autor odgovoreno: 13. svibanj 2010. suprug mi nije bio jmac ,to je kredit od prije naseg braka,kredit je iz 2007 ,,m smo se vjencali 2008...... Citiraj
Indubio odgovoreno: 15. svibanj 2010. odgovoreno: 15. svibanj 2010. Kratko i jasno da Vam odgovorim da, protiv Vašeg muža budući Vam je bio jamac po kreditu koji Vi ne mozete vracati mogu se pokrenuti ovrhe na svim predmetima pokretnine, nekretnine, plaća, računi i dionice... Citiraj
Indubio odgovoreno: 15. svibanj 2010. odgovoreno: 15. svibanj 2010. Mea culpa, ne ako nije jamac ne mogu, ako na ni koji način nije dao osiguranje za vračanje kredita (npr.zalog) ne mogu mu plijeniti novce na računu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.