Jump to content

krditi----- pomoc


marko1001

Preporučene objave

Postovani, potrebna mi je pomoc za kredite. Jos jedna socijana prica. Naime, 2004 god. kupio sam auto na kredit i nisam platio niti jednu ratu, zato sto mi je auto nakon 2 crko i stalno bio u kvaru i auto kuca nikako da ga popravi. Isao sam u splitsku banku i trazio pomoc ili da odustanem od kredita, oni su mi rekli da njih auto ne zanima nego samo vracanje kredita. Bar 7-8 puta sam jos pokusavao u splitskoj banci naci rijesenje ali nista. Na kraju samo prodo auto u dijelove, dobio neku sicu, nasao gazdu auto kuce malo ga polupo i na sudu dobio 2god. uvjetno kao zbog nanosenja tjelesnih ozlijeda. Poslije sam digao kredit u erste banci 2005 god. s namjerom da isplatim splitsku banku. Kada sam dosao u splitsku banku krajem 2005 ili pocetak 2006 god., ne znam tocno, rekli su mi da je to na croatia osiguranju i da sa njima sve rjesavam. Krajem 2006 god. sam se razbolio i od tada ne radim i ne placam ni erste banku. Bio sam u iznajmljenom stanu prijavljen i ako mi je dolazila kakva posta ja to nisam dobio, jer smo odselili na drugi kraj hrvatske. Sta sada mogu ocekivati? Posto sam od gazdarice saznao da me policija trazi radi sudskog poziva. Sta mogu ocekivati od osiguranja i od banke? Kada uopce nastupa zastara, ako postoji za ovako nesto. Cesto putujem u Italiju pa jel moguce da me policija na granici uhapsi? Ja vam se unaprijd zahvaljujem na pomoci i savjtima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:-? ja ti mogu samo reci da su mog brata zbog ne mogusnocti urucivanja sudskog poziva skinuli na granici kada je krenuo Austriju i policija ga je odmah na granici ispitala ali odmah su ga pustili da se javi u sud u Sesvete ali nije mogao preci granicu ,samo se mogao vratiti doma,za ostalo nadam se da ce ti se javti netko tko ti moze pomoci,ja sam duzna splitskoj jer sam kako trudnica dobila otkaz i nisam mogla vise vracati kredit od 150 000 kn ,saznala sam od pravnika da u zatvor nemogu jer sam fizicka osoba a ovrhu mi nemaju nacemu raditi,kad se vratim na posao poslije porodiljnog ponudit cu sama otplatu duga a na sve ostalo sto dode ulagat zalbe. :palac:
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija