Jump to content

PUNOMOĆ za automobil

Preporučene objave

objavljeno:

PUNOMOĆ (u funkciji zamjene darovnog ugovora)

Ja, (NN, adresa, OIB...)

opunomoćujem

svoga oca (NN , OIB...)

da može koristiti u zemlji i inozemstvu moje motorno vozilo – osobni automobil, isti registrirati, obaviti tehnički pregled, izvršiti osiguranje, naplatiti eventualnu štetu, prodati, darovati, ovjeriti ugovor, te primiti kupoprodajnu cijenu.

MOLIM SAVJET:

Da li se na osnovu ove punomoći može registrirati automobil u RI, bez obzira na to što vlasnik sada živi u ZG a ne više u RI (auto ima reg.tablice RI-xxx-XY). Tablice bi željeli ne mijenjati. U MUP-u nisu baš sigurni!? Što predlažete?

Hvala!

• 3 godina kasnije...
odgovoreno:
MOLIM SAVJET:

Da li se na osnovu ove punomoći može registrirati automobil u RI, bez obzira na to što vlasnik sada živi u ZG a ne više u RI (auto ima reg.tablice RI-xxx-XY). Tablice bi željeli ne mijenjati. U MUP-u nisu baš sigurni!? Što predlažete?

Hvala!

Ja sam imao situaciju prije 10-tak godina da sam registrirao auto sa ZG u ST i ostale su ZG tablice, ali ja sam bio vlasnik auta, a ne opunomoćenik s adresom stanovanja u drugom gradu. U teoriji bi trebalo biti isto.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija