Nonic objavljeno: 10. svibanj 2010. objavljeno: 10. svibanj 2010. PUNOMOĆ (u funkciji zamjene darovnog ugovora) Ja, (NN, adresa, OIB...) opunomoćujem svoga oca (NN , OIB...) da može koristiti u zemlji i inozemstvu moje motorno vozilo – osobni automobil, isti registrirati, obaviti tehnički pregled, izvršiti osiguranje, naplatiti eventualnu štetu, prodati, darovati, ovjeriti ugovor, te primiti kupoprodajnu cijenu. MOLIM SAVJET: Da li se na osnovu ove punomoći može registrirati automobil u RI, bez obzira na to što vlasnik sada živi u ZG a ne više u RI (auto ima reg.tablice RI-xxx-XY). Tablice bi željeli ne mijenjati. U MUP-u nisu baš sigurni!? Što predlažete? Hvala! Citiraj
zg_vatrogasac odgovoreno: 6. travanj 2014. odgovoreno: 6. travanj 2014. MOLIM SAVJET:Da li se na osnovu ove punomoći može registrirati automobil u RI, bez obzira na to što vlasnik sada živi u ZG a ne više u RI (auto ima reg.tablice RI-xxx-XY). Tablice bi željeli ne mijenjati. U MUP-u nisu baš sigurni!? Što predlažete? Hvala! Ja sam imao situaciju prije 10-tak godina da sam registrirao auto sa ZG u ST i ostale su ZG tablice, ali ja sam bio vlasnik auta, a ne opunomoćenik s adresom stanovanja u drugom gradu. U teoriji bi trebalo biti isto. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.