goran999 objavljeno: 12. svibanj 2010. Dijeli objavljeno: 12. svibanj 2010. Pada mi na pamet nekoliko pitanja vezanih uz pružanje usluge iznajmljivanja skutera pa molim sve upućene da podijele svoja saznanja. 1. Smije li se privremeno oduzeti neka službena isprava (osobna, putovnica, vozačka...) kao jamstvo za najam? 2. Mora li se za svaki najam potpisivati ugovor o najmu ili se to može nekako praktičnije riješiti? 3. Koja je odgovornost vlasnika vozila (najmodavca) u slučaju prometnog prekršaja, nezgode ili nesreće s iznajmljenim vozilom? Može li se (mora li se) odgovornost regulirati? 4. Je li najmodavac obavezan uz vozilo osigurati obaveznu opremu (npr. kacigu)? 5. Je li najmodavac obavezan provjeravati ima li klijent odgovarajuću vozačku dozvolu? Hvala... Goran Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
goran999 odgovoreno: 12. svibanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2010. Zar stvarno nitko ne može dati neki odgovor? Možda sam pretjerao s pitanjima... cijenio bih odgovor bar na jedno, nečije mišljenje, savjet, uputite me na čitanje nekog zakona, bilo što... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.